Προπονητές Εκτύπωση E-mail
Η Ακαδημία FAIR PLAY είναι υπερήφανη για το τεχνικό του προσωπικό καθώς αποτελείται από ικανότατους και έμπειρους τεχνικούς με όρεξη για δουλειά. 
Γιώργος Τσούνης 
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής - Υπεύθυνος της Ακαδημίας
Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή από την UEFA.Έχει αγωνιστεί κατά σειρά στα σωματεία:Κεραυνός Ποταμούλας, Φωστήρας Αθηνών,Θρίαμβος Αθηνών,ΑΠΟ Ν.Σμύρνης,Α.Ο Καρλοβασίου,Παλληνιακός,Ο.Φ.Γέρακα.Έχει εργασθεί σαν προπονητής στις υποδομές του Παλληνιακού,της Ν.Σμύρνης καθώς και στο ανδρικό του Ο.Φ.Γέρακα στο ποδόσφαιρο σάλας.

Από τους πρωτεργάτες του 5χ5 στην Ελλάδα έχει πάρει μέρος σε πλήθος προπονητικά σεμινάρια και επιμορφώσεις.Με τον Δημήτρη Αννίση ίδρυσαν την ακαδημία του FAIR PLAY και εκπροσωπόντας τον ο.φ.Γέρακα στο ποδόσφαιρο σάλας κατεκτησε 4 φορές τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος και είχε ακόμα συμμετοχή σε 7 μεγάλους και μικρούς τελικούς
 
Σπύρος Μπασιουκας 
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα το ποδόσφαιρο

Μέλος του συνδέσμου προπονητών Ανατ.Αττικής. Έχει αγωνιστεί στην Πρόοδο Νέας Χαλκηδώνας. Σαν προπονητής έχει εργαστεί και στις ακαδημίες του Πανπατραϊκού Αμαρουσίου.Τα τελευταία δέκα χρόνια αποτελεί βασικό στέλεχος του προπονητικού team της ακαδημίας fair play. 

Με παρακολούθηση σεμιναρίων προπονητών και πολυετή εμπειρία σε ακαδημίες ποδοσφαίρου έχει συμμετάσχει, εκπροσωπόντας τον Ο.Φ Γέρακα στο ποδόσφαιρο σάλας, σε πολλούς μεγάλους και μικρούς τελικούς του πρωταθλήματος Ελλάδος.
 
Βασίλης Καζακίδης 
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
 
 
© FAIRPLAY AIOLOS GERAKA. ALL RIGHTS RESERVED Art in Design - Alternative Thinking 2010